رهبر معظم انقلاب اسلامي خطاب به حجت الاسلام ميرعمادي: جنابعالي که بحمدالله به زيور علم و عمل آراسته و مفتخر به شجره طيبه ي سيادت مي باشيد، به توفيق  الهي خواهيد توانست در ميان آن مردم راهنمايي بصير و دلسوز، مشاوري امين و صادق و معلمي دانا و مجرب باشيد. انشاء الله

ليست صفحات

سايتهاي مرتبط

آمار


تودیع و معارفه فرمانده انتظامی استان
کد خبر:567    تاريخ انتشار:07 شهریور 1389 ساعت 13:34    تعداد بازديد:167
Image  حجت الاسلام والمسلمین سید احمد میر عمادی  یکشنبه هفتم شهریور در جلسه تودیع و معارفه فرمانده انتظامی لرستان که با حضور سردار رادان جانشین فرمانده نیروی انتظامی و مسئولان استانی برگزار گردید، با تسلیت شهادت حضرت علی(ع) افزود : حضرت علی (ع) اگر چه سراسر زندگیش اسوه ، الگو و درس است لیکن یک دوره کوتاهی از زندگی او به عنوان حکومت اسلامی پایه گذاری شده که امروز جمهوری اسلامی ایران با این اقتدار و عظمت برگرفته از حکومت ناب علی (ع) است .
 
حجت الاسلام میر عمادی با بیان اینکه آنچه از امام علی (ع) باقی مانده چه مسائل لشکری ، کشوری ، مسئولیتها و آئین کشورداری نه تنها برای ما بلکه برای بشریت اسوه و الگوست اظهار داشت : امام علی (ع) در دوران حکومت خود اصولی را ترسیم کرد که به عنوان اصولی ثابت در تمام برنامه های حکومتی مورد توجه بوده است .
 
امام جمعه خرم آباد تبعیت از احکام الهی ، اصرار بر اجرای قانون و عدالت الهی ، انتخاب افراد شجاع ، توانمند ، دلیردر مسئولیتها ، تلاش برای احقاق حقوق مردم ، فراهم کردن زمینه آسایش ، آر امش و امنیت مردم را از جمله عواملی دانست که امام علی (ع) بر آن پافشاری داشتند،افزود : ماندگاری انقلاب اسلامی در اصرار بر اصول فوق است و یکی از اصولی که نیروی انتظامی می توانست در این عرصه عمل کند جلب اعتماد عمومی و فراهم کردن بستر مناسب برای مشارکت مردم در ایجاد امنیت سیاسی ، اقتصادی ، اخلاقی و .. است .
 
حجت الاسلام میر عمادی با تاکید بر اینکه امروز بحرانهای بسیار پیچیده و خطرناک با اقتدار نیروی انتظامی مهار شدخاطرنشان کرد:تقواپیشگی ، ایثار و فداکاری نیروی انتظامی سرآمد است؛این نیرو از جمله دستگاههایی است که آنچه ولی امر مسلمین بیان می کند همان را پذیرا هستند و اطاعت از اوامر ولی امر مسلمین و سرباز بودن برای نظام مقدس جمهوری اسلامی افتخاری بزرگ است .
 
امام جمعه خرم آباد با اشاره به اینکه اعتقاد داریم نیروی نظامی و انتظامی باید قوی باشد و هیچ ضعفی نداشته باشد تصریح کرد : اقتدار نیروی انتظامی اقتدار نظام مقدس جمهوری اسلامی است .